Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:13:11

Друга поліцейська станція запрацювала у Лосинівській громаді

19.02.2021   17:53Агенцiя

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський урочисто відкрив у Лосинівці (Ніжинський район) другу в області поліцейську станцію.

Відтепер у громаді є свій дільничний офіцер – Роман Крючок. Свого часу Роман Андрійович працював дільничним у декількох селах, які нині входять до складу громади, тому особисто знайомий з багатьма її мешканцями.

– Я дуже радий сьогодні бути присутнім на відкритті вже другої поліцейської станції на Чернігівщині. Першу ми відкрили менш ніж місяць тому – у Вертіївській ОТГ. Станції демонструють, що поліція справді стала ближчою до людей на вийшла на новий рівень взаємодії з громадою. Дільничний не просто працює виключно по своїй громаді, а й живе на її території. Звертаюся до нового дільничного офіцера Лосинівської ОТГ – ви маєте перейматися усіма проблемами вашої громади і вирішувати їх негайно! Обов’язково бути присутнім на всіх нарадах, що стосуються життєзабезпечення Лосинівської ОТГ, щоденно підтримувати контакт з населенням та запобігати вчиненню правопорушень. Люди мають відчувати постійну присутність поліцейського, який готовий прийти на допомогу в режимі 24/7. Сподіваюся, що вже найближчим часом ви покажете чіткі та переконливі результати своєї роботи, – сказав Володимир Нідзельський.

Голова Лосинівської ОТГ Анатолій Стрілець зазначив, що вже давно мріяв про відкриття поліцейської станції на території громади та подякував очільнику поліції Чернігівщини та всім, хто допоміг втілити цю мрію у життя.

Для дільничного офіцера вже облаштували кабінет (він знаходиться в будівлі місцевої пожежно-сторожової охорони) та забезпечили його необхідною оргтехнікою та меблями.

– До громади входить 21 населений пункт, де налічують 9300 жителів. Наш дільничний – людина не нова, ми його добре знаємо. Чекаємо від нього ефективної роботи з попередження правопорушень, проведення роз’яснювальної роботи з населенням, розкриття майнових та інших злочинів. Він професіонал своєї справи, тож я переконаний, що наша співпраця буде тісною і продуктивною, – відзначив Анатолій Стрілець.

Роман Крючок запевнив, що на 100% готовий до виконання своїх завдань в громаді та знає її основні проблеми:

– Приміщення моєї поліцейської станції забезпечене всім необхідним для роботи. Саме тут я прийматиму громадян. Вже підготував наочні матеріали за допомогою яких проводитиму інформаційну кампанію з попередження шахрайства. Вважаю, що це вкрай важливо, адже на території громади чимало людей похилого віку. Мій обов’язок – щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини