Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:35:02

Впродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж та відбуксирували 6 одиниць техніки

19.02.2021   17:50Агенцiя

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 6 пожеж, 4 у житловому секторі громадян та 2 на транспорті.

Причинами пожеж послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації та монтажі нагрівальних печей і димарів та коротке замкнення електромережі. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено 4 будівлі та одну одиницю техніки.

Також, рятувальники 6 разів залучались для проведення робіт із буксирування транспортних засобів, які через ускладнення погодних умов потрапили у снігові замети. В результаті проведених заходів вивільнено 7 одиниці техніки, зокрема рейсовий автобус, автомобіль швидкої медичної допомоги, 4 вантажні та легковий автомобілі, надано допомогу 24 особам.

Крім того, 18 лютого о 16:23 до Служби порятунку "101" у смт Варва надійшло повідомлення про те, що по вул. Зарічній у каналізаційну яму провалився собака. За викликом на місце події прибуло відділення 11-го Державного пожежно-рятувального посту У ДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники по драбині спустились в яму та підняли собаку на поверхню. Загалом залучалось 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини