Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:19:01

Рятувальники за добу вивільнили 45 транспортних засобів із засніжених ділянок доріг

15.02.2021   08:07Агенцiя

Рятувальники Чернігівщини впродовж минулої доби 25 разів залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, які через негоду потрапили у снігові замети та складні ділянки доріг.

Надзвичайниками вивільнено 45 одиниць техніки, надано допомогу 87 особам.

Так, до Служби порятунку "101" смт Ріпки надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі неподалік митного переходу "Нові Яриловичі" 3 вантажні автомобілі потрапили в сніговий замет та перекрили рух. Внаслідок цього рейсовий автобус "MAZ" сполученням "Мінськ-Київ", в якому знаходилась 21 людина опинився заблокованим та не міг рухатись далі. Рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини автомобілем підвищеної прохідності за допомогою тросу відбуксирували транспортні засоби із засніженої ділянки дороги. Згодом рух було відновлено.

У м. Городня рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини визволили зі снігового полону автомобіль швидкої медичної допомоги, який повертався з виклику. Всередині перебували лише медики.

На Бобровиччині бійці 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини поблизу с. Макарівка надали допомогу по буксируванню з ускладненої ділянки дороги рейсового автобусу, в салоні якого знаходилось 8 пасажирів.   

Надзвичайники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Мена вивільнили вантажний автомобіль "DAF", який на автодорозі Чернігів - Грем`яч біля с. Волосківці з'їхав у кювет та застряг.

А на Сосниччині біля с. Мале Устя черговий караул 10-го Державного пожежно-рятувального поста відбуксирував на  безпечну ділянку дороги 3 вантажівки, звідки вони самостійно продовжили свій шлях.

Загалом від підрозділів Управління ДСНС в області залучалось 88 чоловік особового складу та 25 одиниць пожежно-рятувальної техніки підвищеної прохідності.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.