Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:23:52

Відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міськради

11.02.2021   10:11Агенцiя

10 лютого у сесійній залі міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка, відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули шість питань порядку денного.

Першим питанням порядку денного виконавчий комітет розглянув актуальне питання “Про схвалення проєкту рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік”, з якого інформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Проєкт бюджету Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік опрацьований профільними депутатськими комісіями. Виконком міської ради схвалив проєкт рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік“ та доручив фінансовому управлінню міської ради подати схвалений проект рішення міської ради „Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік“ на розгляд депутатів міської ради.

Члени виконкому заслухали інформацію головного спеціаліста з питань діяльності правоохоронних органів, мобілізаційної та спецроботи міської ради Сергія Архаткіна про роботу комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки у 2020 році.

Посадовець акцентував, що комісією з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов'язаних протягом року проведено дев'ять з одинадцяти перевірок стану військового обліку призовників і військово-зобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях міста, що становить 82 % від запланованої кількості. Невиконання плану пов'язане із обмежувальними заходами, що здійснювались у зв'язку з епідемією коронавірусу COVID-19. За результатами перевірки переважна більшість недоліків усунена в ході перевірок. Випадків незаконного бронювання не виявлено.

Виходячи з вищевикладеного, виконавчий комітет міської ради взяв до відому інформацію, затвердив план перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях, що перебувають на території міста Прилуки на 2021 рік, а комісії здійснити перевірки ведення військового обліку відповідно до затвердженого плану.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали й обговорили усі питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.