Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:49:14

Ніжин: відбулася щотижнева оперативна нарада

09.02.2021   10:10Агенцiя

8 лютого відбулася щотижнева оперативна нарада під керівництвом міського голови Олександра Кодоли.

Керівники галузевих служб та управлінь прозвітували про виконану роботу на попередньому тижні та про плани на поточний тиждень.

У період з 01-05 лютого звернулося 88 жителів міст щодо вирішення соціальних, житлових, комунальних питань. Зокрема, щодо оренди комунального майна, не якісного опалення в квартирах, отримання та оформлення субсидій, вирішення питання з безпритульними тваринами, спиляння дерев, освітлення вулиць, соціального захисту дітей.

Керівники управлінь та відділів протягом тижня також здійснювали прийом громадян, відповідно до своїх функціональних обов’язків. До прикладу, посадові особи центру надання адміністративних послуг прийняли 176 громадян, а до відділу квартирного обліку, приватизації житла та ведення реєстру територіальної громади особисто звернулося 209 ніжинців.

У Харкові пройшов Чемпіонат України з самбо серед юніорів. У змаганнях брали участь вихованці Ніжинської КДЮСШ і СКЕ "Спарта". Наталія Чистякова виборола перемогу у ваговій категорії до 72 кг. Вона захищатиме честь України на чемпіонаті Європи, що пройде на Кіпрі у квітні. Даниїл Карлов у ваговій категорії до 98 кг завоював срібло. Ольга Тимко посіла сьоме місце. Відбувся чемпіонат з футболу, ніжинська команда здобула перемогу.

Обстежено багатодітні родини щодо належного функціонування пічного опалення.

На поточному тижні планується проведення спільного рейду служби у справах дітей та фахівців з різних сфер діяльності до сіл Кунашівка, Паливода, Наумівське.

Також заплановано проведення містобудівної ради. Планується закінчення підготовки технічних умов щодо реконструкції центральної частини міста.

Продовжується робота по дотриманню санітарних норм у місті, не допущення утворень сміттєзвалищ на вулицях.

Прийом громадян здійснюється відповідно з дотриманням карантинних вимог.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини