Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:21:49

Служба судової охорони Чернігівщини підсумувала результати роботи за січень

03.02.2021   10:50Агенцiя

2 лютого судові охоронці Чернігівщини провели нараду щодо підбиття підсумків діяльності в січні 2021 року.

Нарада відбулася під головуванням начальника ТУ ССО у Чернігівській області, полковника Служби Олександра Рибака за участі профільних заступників, керівників підрозділів, служб та відділів.

Засідання почали з приємного – Олександр Рибак присвоїв чергові спеціальні звання сімом співробітникам управління. Він привітав судових охоронців з підвищенням і побажав не зупинятися на досягнутому.

- Традиційно розпочинаємо рік з планування та підготовки робочих документів, якими регламентуватиметься діяльність теруправління.
Водночас, наша задача – не тільки втілення планів, а й реальна оцінка якості їх виконання. У нашій роботі не може бути місця формалізму. Маємо детально проаналізувати, зробити роботу над помилками і в подальшому їх не допускати, - звернувся до присутніх Олександр Рибак.

В основному блоці заслухали доповіді щодо результатів діяльності кожного напрямку Служби.

Про стан професійної підготовки звітував заступник начальника Олег Головешко. Так, упродовж січня були організовані та проведені курси по спецпідготовці вперше призначених на посади співробітників. Комісія визначила рівень знань та умінь зі спеціальної та вогневої підготовки.

На належному рівні проведені заняття зі співробітниками з резерву 2 черги під час посиленого варіанту несення служби в період новорічних свят. Окрему увагу приділено організації тактико-спеціальних навчань спільно з суб’єктами взаємодії. У планах - впродовж січня-лютого провести тренування в усіх судах, які перебувають під охороною теруправління.

Щодо стану службової діяльності доповів заступник начальника (зі служби) Валерій Голець. Загалом під охороною теруправління перебуває 11 об’єктів системи правосуддя області, де в середньому щодобово несуть службу 33 співробітника.

Упродовж січня було забезпечено безпеку понад 3,6 тис судових засідань, через які пройшли близько 7,1 тис осіб. Вилучено 53 заборонених предмета. Більше половини - 53% - ножі, 26% - сльозогінні балончики. Найбільше небезпечних предметів вилучено в Деснянському районному суді м. Чернігова – 23 та Новозаводському райсуді – 9.
З питань тилового та логістичного забезпечення виступив заступник начальника Сергій Паніматченко. Серед основних завдань - доукомплектація особового складу формою та речовим майном, списання витрачених матеріалів, забезпечення належної експлуатації автомобільної техніки тощо.

Під час наради визначили кращі структурні підрозділи та окреслили пріоритетні напрямки та завдання на лютий 2021 року.

- Січень видався доволі складним, але ми впоралися з поставленими завданнями. Паралельно з нашими ключовими обов'язками, пов'язаними із забезпеченням охорони об’єктів системи правосуддя, ми вирішили низку технічних та організаційних питань з удосконалення роботи управління. Спільними зусиллями та завдяки високій відповідальності кожного співробітника нам вдалося досягти вагомих результатів. Не збавляємо темпів і продовжуємо працювати, - підсумував нараду Олександр Рибак.

Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини