Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:47:47

Виявлено фальсифіковану горілку на майже 400 тис грн

02.02.2021   11:43Агенцiя

Під процесуальним керівництвом обласної прокуратури слідчими слідчого управління ГУ ДФС у Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольної продукції (ч. 3 ст. 204 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що група мешканців міста Чернігова організувала діяльність з незаконного виробництва лікеро-горілчаних виробів та подальший їх продаж через торгівельні мережі області, а також мережу «Інтернет», зокрема шляхом розміщення оголошень в закритих групах мобільних додатків миттєвих повідомлень «Viber» та «WhatsApp».

На підставі ухвал Новозаводського районного суду м. Чернігова, 29.01.2021 слідчими та оперативними співробітниками фіскальної служби проведено           10 обшуків приміщень та транспортних засобів, які використовувались для виготовлення, накопичення та транспортування незаконно виготовленої алкогольної продукції.

За результатами проведених обшуків з незаконного обігу вилучено:
• 1080 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв в скляній тарі та в тарі «bag-in-box», без марок акцизного податку, орієнтовною вартістю 195 тис. грн.
• 940 літрів спирту орієнтовною вартістю 190 тис. грн.
• пластикові ємності із залишками рідини з характерним запахом спирту, спиртометри, лійки, обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, фурнітура орієнтовною вартістю 15 тис. грн.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 400 тис. грн.

Рішення у провадженні буде прийнято після проведення судової експертизи матеріалів, речовин та виробів.

Слідство за вказаним фактом триває.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини