Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:34:35

Упродовж минулого тижня надзвичайники 86 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги

01.02.2021   12:55Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 25 січня по 1 лютого щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 200 чоловік особового складу, 63 одиниці основної і спеціальної техніки.

Вогнеборці ліквідували 32 пожежі, 23 з яких виникли у житловому секторі громадян, 1 на об'єкті, 4 на транспорті та 4 інших. На жаль, одна людина загинула.

26 січня до Служби порятунку "101" у смт Сосниця надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Кудрівка. Під час гасіння всередині будинку рятувальники виявили тіло 71-річної господарки.

Крім того, фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення один раз залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів, які були виявлені у Чернігівському районі. Знищено у встановленому порядку дві ручні гранати РГД-33 та 50 набоїв до стрілецької зброї калібром 7,62 мм часів Другої світової війни.

На водоймах області стався 1 трагічний випадок, 28 січня біля селища Варва співробітниками Прилуцької водолазно-рятувальної станції з технічної водойми піднято на поверхню тіло 47-річного чоловіка, який 26 січня пішов на рибалку та не повернувся.

Підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області 48 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт населенню, зокрема прибирання повалених дерев, буксирування транспортних засобів, надання допомоги працівникам бригад екстреної медичної допомоги та поліції, демеркуризації приміщення, деблокування водія на місці ДТП.

Також, рятувальники 5 разів залучалися для виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.