Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:26:05

Виявлено 199 нових випадків COVID-19

28.01.2021   17:14Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 28 січня в області зафіксовано 199 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 41 чернігівця, 19 жителів Козелецького району, 16 – Варвинського, 12 – Семенівського, дев’ятьох – Бобровицького. По 15 інфікованих виявлено у Новгород-Сіверському районі, Сосницькому та Чернігівському, по 13 – у Менському і Ріпкинському, по п’ять – в Ічнянському й Талалаївському. Семеро хворих у Прилуцькому районі, четверо – у Носівському, троє – у Сновському, двоє – у Куликівському, по одному в Борзнянському, Городнянському, Корюківському, Срібнянському районах та у Ніжині. З них 15 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще п’ять летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли 62-річний житель Бобровицького району, 79-річна жителька Сновського району, двоє 91-річних чоловіків – з Чернігова і Корюківського району. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19 померла 68-річна жителька Новгород-Сіверського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 628 хворих. З них 470 чернігівців, 11 прилучан, 12 жителів Чернігівського району, 10 – Козелецького. По дев’ять одужавших у Ніжині, Ріпкинському, Сосницькому і Новгород-Сіверському районах, по сім – у Борзнянському, Ніжинському, Корюківському й Сновському, по шість – у Варвинському, Куликівському, Носівському, Срібнянському та Бахмацькому. По п’ять інфікованих одужали у Бобровицькому, Ічнянському і Семенівському районах, по три – у Городнянському та Прилуцькому, по чотири – у Коропському й Менському, двоє – у Талалаївському. З них 39 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 33 493 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 25 302 пацієнти одужали;
– 7 216 — лікується амбулаторно;
– 357— перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 555 летальних випадків;
– 63 особи померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 471 ПЛР дослідження та 830 ІФА тестів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини