Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:36:00

Відбулась позачергова 5 сесія Ніжинської міськради

28.01.2021   10:23Агенцiя

27 січня відбулося позачергове засідання 5 сесії Ніжинської міської ради під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

У засіданні взяли участь 26 депутатів, депутатка Чернігівської обласної ради Ірина Грозенко, заступники міського голови, керівники галузевих служб та відділів.

Одним із питань порядку денного було обговорення та ухвалення проєкту звернення Ніжинської міської ради до центральних органів влади України щодо необхідності зниження тарифів на комунальні послуги. Від депутатів надійшли пропозиції, які були включені у текст звернення.

Міський голова Олександр Кодола наголосив на важливості ухвалення даного звернення та зауважив, що Урядом прийнято рішення про затвердження тарифу на рівні 6,99 грн. за кубометр до кінця опалювального сезону. А метою направлення звернення від Ніжинської міської влади – це спрацювати на випередження, щоб захистити людей на майбутнє.

Важливим питанням для громади стало прийняття рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Ніжинської територіальної громади, в особі Ніжинської міської ради Чернігівської області, майнового комплексу комунальної власності Чернігівської області, що перебуває в оперативному управлінні Комунального некомерційного підприємства «Чернігівський обласний медичний центр соціальнозначущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної ради, що розташований за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Козача, будинок 80 (група інвентарних об’єктів колишнього Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення)».

Очільник міста зауважив, що Чернігівська обласна рада ще в 2020 році своїм рішенням Ніжинській міській раді у комунальну власність майновий комплекс Комунального некомерційного підприємства «Чернігівський обласний медичний центр соціальнозначущих та небезпечних хвороб», але до цього часу не було прийнято міською радою. Міський голова Олександр Кодола наголосив, що прийняття даного рішення дає змогу ефективно використовувати комунальне майно, яке розміщене на території Ніжинської громади. Одним із варіантів розглядається можливість переведення в дане приміщення швидку медичну допомогу.

Рішення одноголосно підтримані.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини