Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:45:33

Ніжин: відбулась виїзна робоча нарада щодо облаштування скейт майданчику

25.01.2021   10:03Агенцiя

22 січня на запрошення начальника відділу фізичної культури та спорту Павла Глушка завітав до Ніжина президент Всеукраїнської федерації скейтбордингу Євген Кондратович.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Смага провів робочу зустріч з начальником відділу фізичної культури та спорту Павлом Глушком, президентом Всеукраїнської федерації скейтбордингу Євгеном Кондратовичем та директором фірми «Rightpark Олегом Марченком.

Під час зустрічі оглянули майбутнє місце реалізації скейт майданчику в парку Шевченка, звернули увагу на освітлення прилеглої території. Обговорили місця розташування спортивних конструкцій та їх кількість на даній ділянці.

Заступник міського голови Сергій Смага наголошував на тому, що  завданням міської влади є забезпечення усіх необхідних умов для популяризації різних видів спорту та залучення різних вікових категорій дітей до фізичної активності.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини