Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:52:44

Виявлено 60 нових випадків COVID-19

23.01.2021   16:33Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 23 січня в області зафіксовано 60 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 42 чернігівців, 13 прилучан, трьох ніжинців, одного жителя Куликівського району, та ще одного Новгород-Сіверського. З них дев'ять осіб на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 279 осіб. З них 86 чернігівців, дев'ять прилучан, вісім ніжинців, стільки ж жителів Сосницького, Ріпкинського та Носівського району. По 13 одужавших у Корюківському й Менському, по 15 - у Варвинському й Новгород-Сіверському, по 12 - у Козелецькому і Ніжинському. Чотирнадцять хворих одужало в Ічнянському районі, 11 - у Чернігівському, по п'ять - у Борзнянському, Срібнянському та Сновському, по сім у Прилуцькому та Семенівському, по чотири - у Бобровицькому й Коропському, по три - у Бахмацькому і Куликівському, по два - у Городнянському й Талалаївському. З них 37 осіб перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 33 036 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 23 915 пацієнтів одужало;
– 8 156 — лікується амбулаторно;
– 370 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 535 летальних випадків;
– 60 осіб померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 370 ПЛР-досліджень та 830 ІФА-тестів.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.