Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:41:26

Росіянин пропонував хабар прикордонникам за пропуск дітей без документів

23.01.2021   09:48Агенцiя

Посадові особи прикордонного відомства все частіше відмовляються від хабарів та оформляють правопорушників за ст. 369 ККУ (давання хабара), що свідчить про системність, послідовність та остаточне викорінення корупційних схем та елементів у своїх лавах.

Учора черговий раз підкупити прикордонників намагався росіянин, який запропонував посадовій особі Чернігівського загону у пункті пропуску «Сеньківкак» 4000 російських рублів за сприяння у пропуску через кордон двох його неповнолітніх дітей за недійсними документами.

Від пропозиції грошової винагороди військовослужбовець категорично відповів відмовою. З метою проведення слідчих дій по даному факту було проінформовано чергову службу Городнянського відділення поліції ГУ НП в Чернігівській області. Направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення відповідальність за яке передбачена ст. 369 ККУ.

Це вже вдруге з початку року, коли в пункті пропуску «Сеньківка» прикордонників намагаються підкупити. А за 2020 рік прикордонники Чернігівщини у 28 випадках фіксували спробу дачі хабаря. У всіх випадках правоохоронці від хабарів відмовились, а особи, які намагались здійснити правопорушення, були притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства України.

Пресслужба Чернігівського прикордонного загону

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини