Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:55:05

Чернігів: з 22 січня по 20 березня - часткове перекриття руху почергово на смугах проїзної частини по вул. Леоніда Пашина

21.01.2021   12:52Агенцiя

Згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради, з 22 січня по 20 березня 2021 року для проведення робіт на водопровідній мережі комунального підприємства «Чернігівводоканал» дозволено часткове перекриття руху автотранспорту почергово на смугах проїзної частини по вул. Леоніда Пашина на ділянці від нежитлової будівлі №14 (автозаправна станція) до залізничного переїзду.

Відповідні роботи проводяться у зв’язку з тим, що 11 січня 2021 року виявлено витоки води на поверхню проїжджої частини по вул. Леоніда Пашина на зазначеній ділянці. У результаті обстеження встановлено, що причиною витоку стали свищі, які утворилися на сталевому водопроводі діаметром 600 мм, який збудовано у 1986 році, виробив свій термін експлуатації і має численні пошкодження. Тому й виникає необхідність у повному, а не частковому ремонті - за висновком фахівців, інакше ця ділянка буде місцем нових аварій постійно. А аварійні ситуації на цьому водопроводі призводять до перекриття водопостачання населення та підприємств частини міста Чернігова.

Для запобігання виникненню в подальшому аварійних ситуацій тут невідкладно буде зроблена заміна існуючого водопроводу на поліетиленові питні труби класу ПЕ 100 SDR 17, діаметром 630 мм, у сталевому футлярі, діаметром 800 мм, та улаштування залізобетонних колодязів. Проведення цих робіт забезпечить цілодобове та якісне водопостачання мешканців і підприємств.

На зазначеній ділянці в період часкового перекриття руху будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції у м.Чернігові. Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції забезпечить нагляд за організацією руху транспорту.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини