Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:25:34

Виявлено 134 нових випадків COVID-19

16.01.2021   17:02Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 16 січня в області зафіксовано 134 нових випадки COVID-19.

Захворювання лабораторно підтвердили у 49 чернігівців, 13 ніжинців, 20 жителів Менського району, 11 – Козелецького, 10 – Носівського. По чотири випадки інфікування у Городнянському, Ніжинському та Срібнянському районах, по два – у Куликівському і Ріпкинському, дев’ять – в Ічнянському, п’ять – у Чернігівському та один хворий у Прилуках. З них 31 особа перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо два летальні випадки. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією помер 69-річний чоловік з Прилук, та 81-річна жінка з Носівського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 153 особи. З них 11 ніжинців, дев’ять чернігівців, стільки ж жителів Козелецького району. По 13 одужавших у Корюківському і Менському районах, по сім – у Борзнянському, Варвинському, Ріпкинському, Ніжинському та Чернігівському, по п’ять – у Бахмацькому, Ічнянському й Семенівському. По шість хворих одужало у Носівському та Сосницькому районах, по три – у Прилуцькому і Талалаївському, по два – у Городнянському, Коропському, Куликівському, Бобровицькому та Срібнянському, четверо – у Сновському, вісім – у Новгород-Сіверському районі, стільки ж у Прилуках. З них 25 інфікованих перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 32 310 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 20 783 пацієнти одужали;
– 10 629 — лікується амбулаторно;
– 400 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 460 летальних випадків;
– 38 осіб померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 500 ПЛР-досліджень та 640 ІФА-тестів.

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.