На Чернігівщині триває цикл вебінарів за участю Держпродспоживслужби для представників ресторанного бізнесу
12 січня пройшло друге із чотирьох запланованих онлайн-навчань на тему «Підготовка ресторанного бізнесу до перевірки ДПСС», організоване громадською організацією «Ресторанна гільдія».

Під час нинішньої своєї доповіді на вебінарі начальник Головного управління Держпродспоживслужби Юрій Павлішен акцентував увагу учасників на видачі експлуатаційних дозволів, зокрема ознайомив із переліком підприємств, котрим потрібно їх отримувати. Такі дозволи обов’язково повинні мати оператори ринку, діяльність яких безпосередньо пов’язана з виробництвом харчових продуктів тваринного походження або зі зберіганням харчових продуктів тваринного походження, які потребують дотримання спеціального температурного режиму.
Також керівник відомства розповів про правила підготовки підприємців до перевірок контролюючими органами, права та обов’язки бізнесу під час заходів державного контролю, відповідальність суб’єктів господарювання за порушення законодавства у сфері харчових продуктів та їх діяльність в умовах карантинних обмежень, відповів на запитання учасників навчання.
Останні новини Чернігівщини
Відбулося засідання 46-ї (позачергової) сесії міської ради VIII скликання 08:41
У четвер, 16 жовтня 2025 року, відбулося пленарне засідання 46-ї (позачергової) сесії міської ради VIII скликання.
Увага! Чернігівська поліція розшукує неповнолітню дівчину 08:03
Чернігівським районним управлінням поліції розшукуються зникла Дончак Анна Євгеніївна, 2009 року народження, мешканка села Старий Білоус, садове товариство «Астра».
«Легкий заробіток в Інтернеті»: поліція Чернігівщини застерігає громадян від шахрайських схем 17:23
Поліція закликає громадян не довіряти заманливим оголошенням в інтернеті про «легкий заробіток».
В Чернігові внаслідок російської атаки пошкоджені житлові будинки: поліція документує наслідки 16:52
Сьогодні росіяни атакували ударними безпілотниками Чернігів.