Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:02:07

Виявлено 181 новий випадок COVID-19

02.01.2021   16:09Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА в області станом на 2 січня виявлений 181 новий випадок підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

У Чернігові тестування підтвердили захворювання у 61 особи, у Корюківському районі - у 53, у Новгород-Сіверському - у 35, у Носівському - у 15, у Козелецькому - у 13, у Сосницькому - у чотирьох.

З них дев'ятеро госпіталізовані, інші лікуються амбулаторно.

На жаль, зафіксовано ще п'ять летальних випадків. З підтвердженим діагнозом COVID-19 померли 69-річна жителька Прилук, 71-річна жителька Прилуцького району, 67-річний житель Ічнянського району, 76-річний та 93-річний жителі Козелецького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

Також в області ще 159 пацієнтів одужали від COVID-19. Одужали 16 чернігівців, семеро ніжинців та п'ятеро прилучан. У Корюківському районі одужали 12 осіб, у Новгород-Сіверському та Сосницькому - по 11, у Менському - 10, у Борзнянському та Ніжинському - по 9, у Козелецькому та Носівському - по шість, в Ічнянському, Бахмацькому, Ріпкинському та Чернігівському - по п'ять, у Бобровицькому, Варвинському, Коропському, Прилуцькому, Семенівському, Срібнянському і Талалаївському - по чотири, у Городнянському, Куликівському та Сновському - по три.

З них 37 хворих перебувають на госпіталізації – інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 30 418 з них:

- 17 200 пацієнтів одужали;
- 12 316 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 446 перебуває на госпіталізації в медичних закладах;
- 425 летальних випадків;
- 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області проведено 34 ПЛР-тести та 105 ІФА-тестів.

Новорічні свята - це не привід нехтувати правилами безпеки. Використання захисних масок, антисептики, безпечна дистанція та уникнення масових скупчень - це не екстрені заходи, а базова необхідність навіть у святкові дні. Це під силу кожному. Бережіть себе та рідних, будьте здорові.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини