Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:43:20

Виявлено 372 нових випадки COVID-19

23.12.2020   18:24Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 23 грудня в області зафіксовано 372 нових випадки підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

Так, у Чернігові захворіли 111 осіб, у Ніжині — 53, у Корюківському районі — 56, у Чернігівському — 35, у Менському і Сновському — по 24, у Ріпкинському – 18, у Козелецькому — 11, у Сосницькому — 9, у Городнянському — 8, у Новгород-Сіверському — 7, у Талалаївському — 6, у Коропському — 5, у Борзнянському — 2, а також по одній особі у Бобровицькому, Варвинському та Куликівському районах. З них 12 госпіталізовані, інші лікуються амбулаторно.

На жаль, зафіксовано ще п’ять летальних випадків. Від коронавірусної хвороби у Козелецькому районі померли 85-річний чоловік та 59-річна жінка, у Варвинському — 77-річний чоловік, у Менському районі — 59-річна жінка та 66-річна жителька Борзнянського району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу ще 265 пацієнтів одужали від COVID-19. У Корюківському районі одужали 26 осіб, у Чернігові та Козелецькому районі – по 17, у Варвинському та Новгород-Сіверському — по 16, у Ніжині — 15, у Чернігівському та Ніжинському — по 14, у Сосницькому – 13, у Ріпкинському — 12, у Прилуках та Менському районі — по 11, у Куликівському та Носівському — по 9, у Бахмацькому — 8, у Борзнянському та Ічнянському — по 7, у Прилуцькому, Семенівському, Талалаївському та Бобровицькому — по 6, у Срібнянському, Сновському та Городнянському — по 5, у Коропському — 4.
З них 29 перебували на госпіталізації, інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Загалом на Чернігівщині 27 729 випадків захворювання COVID-19, з них:
- 15 281 пацієнт одужав;
- 11 494 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 531 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
- 392 летальних випадків;
- 31 померла особа із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в регіоні провели 909 ПЛР-тестів та 760 ІФА-тестів.

— Уникайте великих зборів у святкові дні, правильно носіть маски та дотримуйтеся фізичної дистанції, вітайте родичів, а особливо літніх, за допомогою телефону або відео зв'язку. Залишайтеся в безпеці та здорові протягом зимових канікул! Переконайтеся, що ваш будинок добре провітрюється свіжим і чистим повітрям, — зазначає заступник голови Чернігівської ОДА Олександр Савченко.

Завжди пам’ятайте прості правила, які можуть запобігти захворюванню на COVID-19: фізична дистанція, маски, гігієна рук, провітрювання приміщень та перевірена інформація.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.