Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:59:51

Затверджена Програма розвитку ЖКГ Чернігова на найближчі п'ять років

03.12.2020   08:03Агенцiя

Комплексну цільову Програму розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки затверджено депутатами Чернігівської міської ради на засіданні 1 грудня.

Програмою передбачені завдання та збалансований перелік першочергових заходів для вирішення системних проблем галузі.

Як зазначив начальник управління ЖКГ Ярослав Куц, державними будівельними нормами визначені терміни між капітальними ремонтами. З урахуванням цих норм і об’ємів управлінням житлово-комунального господарства розроблено даний документ і наданий депутатському корпусу для розуміння об’ємів фінансування, які необхідні для того, щоб інфраструктура міста працювала.

Повнота реалізації Програми буде залежати від можливостей міського бюджету. На цьому також наголосив міський голова Владислав Атрошенко.

Загалом, прогнозований обсяг ресурсного забезпечення Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки складає 7 560 054,0 тис. грн.

Відповідно до Програми, управлінням житлово-комунального господарства передбачається реалізація наступних напрямків робіт:
1. Утримання об'єктів благоустрою міста.
2. Поточний ремонт об'єктів вулично-дорожньої мережі, штучних споруд та внутрішньо-будинкових проїздів в житловій забудові.
3. Капітальний ремонт об’єктів житлово-комунального господарства міста.
4. Будівництво та реконструкція об’єктів житлово-комунального господарства міста.
5. Придбання та встановлення обладнання і предметів довгострокового використання.

Загалом, Комплексна цільова Програма розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на найближчі п’ять років створена в результаті детального аналізу попередньої Програми, яка була затверджена на 2017-2020 роки, об’ємів виконання останньої та аналізу стану галузі в цілому.

Наприклад, у наступні роки пропонується зосередитися на ремонті внутрішньоквартальних проїздів та доріг приватного сектору, а також реалізовувати створення компактних міні-скверів для відпочинку чернігівців у різних районах міста.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини