Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:05:42

Голова ОДА доручила активізувати протидію нелегальним рубкам лісів

02.12.2020   08:17Агенцiя

За підсумками апаратної наради голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко доручила органам безпеки та правопорядку вжити додаткових заходів для посилення роботи з протидії тіньовим вирубкам лісу та нелегального обігу лісоматеріалів.

Учасники наради отримали завдання підготувати пропозиції з даного питання і надати їх облдержадміністрації для подальшого опрацювання.

Попри те, що більшість підприємств лісового господарства Чернігівщини вже охоплені системою електронного обліку деревини, в області продовжують фіксувати правопорушення у сфері лісового господарства.

Так, 30 листопада 2020 року, співробітниками відділу БКОЗ УСБУ в Чернігівській області із залученням головного спеціаліста Чернігівського лісового господарства та працівниками ГУ Нацполіції в області був затриманий автомобіль (лісовоз) марки Рено з причіпом. Автівка здійснювала перевезення лісопродукції об’ємом 37 м куб. В ході перевірки встановлено, що товар переміщувався за підробною товарно-транспортною накладною (серія МОА №240521 від 30.11.2020 року) та повторно використаними бирками ДП «Чернігівський військовий лісгосп».
За даним фактом працівниками ГУ НП в Чернігівській області було проведено огляд місця події та опломбовано автомобіль.

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження по факту порушення та накладення арешту на автомобіль та лісопродукцію. Проводяться заходи щодо встановлення кола осіб, які причетні до вищевказаного кримінально карного діяння.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини