Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 06:39:30

Упродовж минулої доби виникло 6 пожеж

01.12.2020   13:04Агенцiя

Упродовж минулої доби на Чернігівщині виникло 6 пожеж, їх причинами послужило порушення господарями правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електромереж, нагрівальних печей і димарів.

Вогнем пошкоджено 4 житлові будинки та гараж, нажаль, одна людина загинула.

Трагічний випадок стався 30 листопада у с. Мньов, що на території Михайло-Коцюбинської селищної громади. Повідомлення про пожежу приватного житлового будинку по вул. Гоголя надійшло о 16:59 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом на місце події прибули два відділення вогнеборців з обласного центру та відділення 63-ої Державної пожежно-рятувальної частини з м. Славутича. На той момент вогонь майже повністю охопив будівлю.

Під час ліквідації рятувальники у приміщенні виявили тіло 64-річного господаря будинку. Чоловік, повертаючись додому, побачив загоряння, забіг у помешкання аби вимкнути електромережу, проте, надихавшись небезпечних продуктів горіння, знепритомнів і загинув. Ймовірною причиною трагедії послужило коротке замикання електромережі.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини