Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 03:12:52

Результати ревізії комунального некомерційного підприємства "Ріпкинська центральна районна лікарня" Ріпкинської райради

01.12.2020   11:58Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області провели ревізію фінансово - господарської діяльності на комунальному некомерційному підприємстві «Ріпкинська центральна районна лікарня» Ріпкинської районної ради за період з 01.01.2016 по 30.07.2020, якою установили порушень вимог законодавства на суму майже 2 млн грн, зокрема порушень, що призвели до втрат на суму 600 тис. грн.

Аудитори виявили порушення під час нарахування та виплати працівникам лікарні заробітної плати, а саме: здійснення виплат стимулюючого характеру працівникам лікарні без дотримання режиму економії бюджетних коштів за рахунок додатково виділених коштів з місцевого бюджету та за відсутності відповідних кошторисних призначень із нарахуванням єдиного соціального внеску на суму майже 500 тис. грн.

Установлено зайву сплату коштів за придбані медичні вироби, недоотримання орендної плати, покриття витрат орендарів щодо сплати вартості поточних ремонтів приміщень, понаднормове списання пального на роботу автомобільної техніки на суму понад 112 тис. грн.

Окрім того, за відсутності затвердженого органом управління річного фінансового плану лікарня здійснила витрати на капітальні інвестиції (придбано комп’ютерну техніку, лабораторне та медичне обладнання) на загальну суму 917 тис. грн та встановлено недонарахування заробітної плати.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано орган управління. Матеріали передані до слідчого управління Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини