Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:17:41

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

27.11.2020   08:35Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 26 листопада по 8:00 27 листопада 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 3 пожежі та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 3 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в смт Березна Менського району на перехресті вулиць Гагарина та Авіації о 16 год. 31 хв. 26 листопада водій автомобіля "Peugeot Expert" здійснив наїзд на велосипедистку, яка рухалась в попутному напрямку зі своїм неповнолітнім сином. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Чернігівської обласної лікарні,  її неповнолітній син отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Чернігівської обласної дитячої лікарні.

- на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в с. Красилівка Козелецького району о 18.год. 10 хв. 26 листопада водій автомобіля "Toyota Auris" здійснила наїзд на пішохода, яка перетинала проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу на неосвітленій ділянці дороги. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинула на місці аварії.


Пожежі в житловому секторі – 3:

- в смт Парафіївка  Ічнянського району в господарстві по вул. Шевченка, 88 о 19 год. 24 хв. 26 листопада сталася пожежа житлового будинку (8х12 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено покрівлю, стіни та перекриття на площі 65 кв.м. Ймовірна причина пожежі - необережність під час паління цигарок.

- в с. Трисвятська Слобода Чернігівського району в господарстві по  вул. Лінійній, 17 о 20 год. 02 хв. 26 листопада сталася пожежа господарчої будівлі (6х16 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина пожежі та збиток встановлюються.

- в м. Носівка в господарстві по провулку Суворова, 12 о 01 год. 16 хв.  27 листопада сталася пожежа житлового будинку (6х9 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 30 кв.м, пошкоджено стіни. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.


Інші події –
1:

26 листопада до реанімаційного відділення Чернігівської обласної  лікарні з термічними опіками II-III ступеню було доставлено дитину (мешканця с. Петрушівка Ічнянського району), 2007 року народження. Обставини події встановлюються.


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 7-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 13 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 7 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  26 листопада по  20 годину 27 листопада очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 0-5º тепла.
По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-західний  5-10 м/с. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 3-5º тепла.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини