Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:01:38

Прокурор відстояв в апеляційному суді вирок стосовно наркоторговця

27.11.2020   07:54Агенцiя

Чернігівським апеляційним судом 24 листопада 2020 року залишено в силі вирок Деснянського районного суду міста Чернігова, яким місцевого мешканця засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України.

Прокурор з урахуванням вагомих доказів, наданих суду, довів, що чоловік виготовляв у гаражі батька психотропну речовину – амфетамін. Для цього придбав прекурсори в особливо великому розмірі, які зберігав за місцем свого проживання.

У подальшому, шляхом змішування прекурсорів, виготовив майже 2 г амфетаміну, що є великим розміром, та, маючи на меті його збут, розфасував у 12 полімерних пакетиків.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину частково та повідомив, що придбаний ним амфетамін зберігав для власного вживання. Вилучені прекурсори не мав наміру використовувати для виготовлення психотропних речовин.

Проте, прокурором надано неспростовні докази того, що зловмисник самостійно виготовляв амфетамін з метою збуту і ця його діяльність є давно налагодженою схемою заробітку грошей.

Апеляційну скаргу адвоката обвинуваченого, в якій він просив закрити справу у зв’язку з недоведеністю вини його підзахисного, залишено без задоволення.

Відтак, вирок суду, яким чоловіка визнано винуватим у незаконному виготовленні та зберіганні з метою збуту амфетаміну у великих розмірах, а також незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення психотропної речовини, набрав законної сили.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини