Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:34:05

Виявлено 527 нових випадків COVID-19

25.11.2020   15:12Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 25 листопада в області зафіксовано 527 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 61 чернігівця, 45 ніжинців, 19 прилучан, 125 жителів Корюківського району, 50 – Ріпкинського, 37 – Борзнянського, 19 – Семенівського, 17 – Козелецького та 18 – Срібнянського. По 21 випадку в Ніжинському і Новгород-Сіверському районах, по 22 у Коропському й Сосницькому, 16 у Чернігівському, 15 у Прилуцькому. Дванадцять хворих у Ічнянському районі, один у Куликівському, двоє у Бахмацькому,  стільки ж у Менському та Носівському. З них 18 осіб перебувають на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

Сьогодні повідомили про ще один летальний випадок. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, помер 57-річний чоловік з Прилуцького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 117 осіб. З них п’ятеро чернігівців, 16 жителів Борзнянського району, 14 – Корюківського, 11 – Козелецького та шість – Ніжинського. По вісім одужавших у Бахмацькому, Куликівському і Ріпкинському районах, по сім у Бобровицькому, Новгород-Сіверському й Менському. По чотири хворих одужало в Ічнянському та Семенівському районах, по три у Сновському, Чернігівському, Носівському і Городнянському. З них 28 людей перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 15 932 випадки інфікування COVID-19, з них:
– 7014 пацієнтів одужало;
– 8077 — лікується амбулаторно;
– 569 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 245 летальних випадків;
– 27 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 960 ПЛР-досліджень. 740 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.