Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:48:39

Поліція Чернігівщини 21-22 листопада склала 29 адміністративних матеріалів за порушення карантинних умов

23.11.2020   19:34Агенцiя

За 21 листопада на території Чернігівської області поліцейськими мобільних групп з дотримання карантинних умов було складено 18 протоколів за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. З них 3 протоколи у Чернігові.

22 листопада в Чернігівській області поліцейські склали 11 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП. З них – на одного чернігівця, що перебував у громадській будівлі без захисної маски та на один магазин у Чернігові, що порушив умови карантину.

Спеціальні рейдові групи й надалі будуть перевіряти дотримання карантинних норм на Чернігівщині. До їх складу входять поліцейські, співробітники Держпродспоживслужби та громадські формування.

Поліція нагадує, що до статті 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення внесені зміни, що передбачають штраф за перебування у громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту.

Поліція повідомляє, що частину 2 статті 44-3 КУпАП доповнено наступним змістом: «перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, у тому числі виготовлених самостійно», тягне за собою накладення штрафу від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 гривень).

Поліція наполегливо рекомендує громадянам не порушувати умов карантину. Бережіть один одного та, за можливості, залишайтеся вдома.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини