Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:24:03

Упродовж минулого тижня надзвичайники врятували 3 особи та 60 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій

23.11.2020   12:21Агенцiя

Упродовж минулого тижня з 16 по 23 листопада щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 61 одиниця спеціальної техніки.

Вогнеборцями врятовано 3 особи та ліквідовано 37 пожеж, 27 з яких виникло в житловому секторі громадян, 3 на транспорті, 3 сміття, 2 на об'єктах та 2 інші. Під час пожеж, нажаль, 2 особи загинуло, ще 2 отримали травми.

22 листопада о 23:22 у м. Ніжині по пров. Південному, 8 сталася пожежа в одному з помешкань триквартирного житлового будинку. Вогнеборці 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули за викликом врятували з небезпечної зони 60-річного господаря квартири №3. Чоловіка з діагнозом "опіки обличчя та верхніх кінцівок II-III ступеня, опіки верхніх дихальних шляхів" каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до реанімаційного відділення Ніжинської центральної міської лікарні. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі.

Фахівцями групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни, який було виявлено біля с. Смолин Чернігівського району.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини тричі залучалися до проведення аварійних робіт під час дорожньо-транспортних пригод, а також 19 разів для надання допомоги громадянам, проведення інших невідкладних робіт, виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини