Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:53:12

Виявлено 336 нових випадків COVID-19

18.11.2020   17:58Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 18 листопада в області зафіксовано 336 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявлено у 61 чернігівця, 75 ніжинців, 90 жителів Корюківського району, 21 – Семенівського, 12 – Ічнянського.
По 15 інфікованих виявлено у Бобровицькому та Ніжинському районах, по вісім - у Коропському і Ріпкинському, по шість - у Носівському й Чернігівському. Десять хворих у Козелецькому районі, троє - у Борзнянському, стільки ж у Менському та Городнянському. З них 16 осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще чотири летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли троє ніжинців, дві 82-річні жінки та 68-річний  чоловік. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом коронавірус, помер 67-річний чоловік з Бахмача. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 140 хворих. З них 25 чернігівців, 18 ніжинців, чотирнадцять жителів Козелецького району, 12 – Бахмацького, 11 – Чернігівського. По чотири особи одужали у Менському, Ріпкинському і Сосницькому районах, по сім - у Ічнянському та Носівському, по шість - у Борзнянському і Куликівському, двоє у Семенівському. Дев’ять осіб одужали в Ніжинському районі, п’ять у Корюківському, по троє у Бобровицькому, стільки ж у Новгород-Сіверському. З них двадцять чотири інфіковані перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 12 456 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 5963 пацієнтів одужало;
– 5729 — лікується амбулаторно;
– 523 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 217 летальних випадків;
– 24 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 443 ПЛР-дослідження. 1208 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

– Кількість хворих в області щоденно збільшується, на сьогодні маємо 6 252 активних випадків інфікування. Щодня додаються летальні випадки від коронавірусу. Тому закликаємо не нехтувати правилами безпеки, використовувати захисні маски, уникати місця скупчення людей та дотримуватись соціальної дистанції, – сказав заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.