Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:05:10

Ніжин: відбулося засідання виконавчого комітету

13.11.2020   15:40Агенцiя

12 листопада відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Члени виконавчого комітету розглянули 8 проектів рішень:

1. Про затвердження рішення комісії виконавчого комітету Ніжинської міської ради з питань формування пропозицій з використання у 2020 році субвенції з державного бюджету на придбання житла та приміщень для розвитку сімейних форм виховання та інших форм виховання, наближених до сімейних, та на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа або призначення їм грошової компенсації від 12 листопада 2020 року;

2. Про виконання бюджету Ніжинської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2020 року (код бюджету 25538000000);

3. Про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування в місті Ніжині за жовтень 2020 року;

4. Про надання одноразової матеріальної допомоги;

5. Про відзначення з нагоди Дня працівників сільського господарства України;

6. Про завершення приватизації нежитлової будівлі «лазня», що розташована за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Козача, будинок 3;

7.Про оголошення Подяки виконавчого комітету Омельченку М.П.;

8. Про приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою:Чернігівська, місто Ніжин, вулиця Брюховця Ю., будинок 1, шляхом викупу.

Під час засідання виконкому, з нагоди Дня працівників сільського господарства України, який щорічно відзначається у третю неділю листопада, міський голова Анатолій Лінник оголосив Подяки в. о. старости Переяслівського старостинського округу Охоньку Олександру Миколайовичу та в. о. старости Кунашівського старостинського округу Пелехай Любові Миколаївні за сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування Переяслівського та Кунашівського старостинських округів Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.