Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:29:02

Виявлено 199 нових випадків COVID-19

11.11.2020   17:02Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 11 листопада в області зафіксовано 199 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявлено у 98 чернігівців, двох ніжинців, 38 жителів Ічнянського району, 26 – Корюківського, 15 – Семенівського. По чотири інфікованих у Сосницькому, Чернігівському та Носівському районах. Семеро хворих у Борзнянському та один у Менському районах. З них сімнадцять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

 Стало відомо про п’ять летальних випадків в області. Усі померлі мали супутні захворювання. Висловлюємо щирі співчуття їх рідним та близьким.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 78 хворих. З них п’ять чернігівців, семеро ніжинців, четверо прилучан, 10 жителів Ічнянського району, 7 – Козелецького, п’ять – Бобровицького. По два одужавших у Талалаївському, Чернігівському та Менському районах, по дев’ять у  Бахмацькому і Носівському. Четверо хворих одужало у  Прилуцькому районі, шестеро у Борзнянському, стільки ж у Корюківському. З них шестеро осіб перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 10 564 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 5089 пацієнтів одужало;
– 4809 — лікується амбулаторно;
– 456 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 187 летальних випадків;
– 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 863 ПЛР-дослідження. 950 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

– Міністерство охорони здоров’я повідомило, що через пандемію призупинені планові госпіталізації та операції. Проте ці обмеження не стосуються випадків, коли є загроза здоров’ю та життю пацієнтів. Також закликаємо не займатися самолікуванням і в разі появи симптомів ГРЗ звертатися до сімейного лікаря. Навіть амбулаторне лікування має проходити за призначенням спеціаліста  та під його контролем. Бережіть себе, будьте уважними до свого стану здоров’я та дотримуйтесь рекомендацій МОЗ, – зауважив заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини