Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:03:01

П’яний чернігівець "замінував" у Києві міст

02.11.2020   13:17Агенцiя

Вранці у неділю, 1 листопада, у столиці було перекрито міст Патона. Причиною стало повідомлення про замінування.

Повідомляється, що до поліції надійшло відразу три повідомлення про замінування трьох об’єктів на території Печерського району столиці. Один з них – міст Патона.

Міст було закрито для руху транспорту. На місці працювали вибухотехніки. За результатами пошуків жодних небезпечних предметів фахівці не знайшли.

Паралельно правоохоронці виявили особу «терориста». Ним виявився 27-річний уродженець Чернігівщини. Його затримали. Чоловік був п’яним і пояснити навіщо «жартував» не зміг.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення строком до 6 років.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.