Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 11:45:35

Чернігівський район: під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 66-річну жінку

28.10.2020   14:24Агенцiя

27 жовтня о 20:01 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що в селищі Олишівка Чернігівського району по вулиці Лісовій сталася пожежа житлового будинку.

За викликом на місце події оперативно прибуло відділення 5-го Державного пожежно-рятувального посту у складі 3-х чоловік особового складу та 1 одиниці спецтехніки. За словами сусідів в оселі мала перебувати господарка.

Рятувальники, які працювали в апаратах захисту органів дихання та зору, в одній з кімнат помешкання виявили 66-річну жінку та вивели її з небезпечної зони.

На щастя вона не постраждала. О 20:20 пожежу було локалізовано, а о 20:50 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено 2 м.кв. стіни будинку й знищено речі домашнього вжитку.

Причиною виникнення пожежі послужило коротке замикання електромережі.  

УДСНС України у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини