Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:47:01

У Чернігові +1 міні-сквер – на Масанах

27.10.2020   11:54Агенцiя

Благоустрій ще одного міні-скверу в Чернігові завершений. Цього разу – на Масанах, біля будинку №56. Ось який вигляд новий сквер має зараз. А до початку робіт тут була невпорядкована зелена зона, на якій паркувалися автомобілі.

Будівництво міні-скверу тут розпочате ще в 2019 році, коли виклали бруківкою доріжки. Зимою мешканці мікрорайону й до міської ради зверталися, запитували: «Чи буде продовження?». Чули у відповідь, що буде. Тепер обіцянка виконана, результат - милує око.

Окрім прокладання доріжок, тут застелили газон, встановили лавочки, продумано висадили дерева і невеличкі кущі. Коли вони трошки підростуть, цей зелений куточок для відпочинку стане ще красивішим.

Облаштування міні-скверів у всіх районах міста, в пішій доступності для кожного чернігівця – напрямок розвитку міського середовища, про  який у Чернігові не тільки заявили, а і крок за кроком втілюють.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини