Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:28:06

Енергетики Чернігова заздалегідь підготувалися до безаварійної роботи взимку

27.10.2020   08:13Агенцiя

«Чернігівобленерго» дбає про підвищення надійності енергозабезпечення чернігівців у осінньо-зимовий період та заздалегідь готує електромережі і обладнання до холодів.

Споживачів електричної енергії міста Чернігів обслуговує відокремлений підрозділ «Чернігівські МЕМ». Енергетики роблять все можливе, щоб підготувати мережі до додаткових навантажень, яке з приходом холодів значно зростає.

Для зменшення аварійних відключень і підсилення міцності металевих опор у зимову пору ремонтні бригади Чернігівських МЕМ замінили 45 опор на ПЛ-0,4 кВ, закінчено профілактичний огляд, поточні ремонти обладнання трансформаторних підстанцій, виконано капітальний ремонт 89 трансформаторних підстанцій напругою 10/0,4 кВ, замінено майже 7,5 км проводу на ПЛ-0,4 кВ. Крім того, відремонтовано 200 кабельних ліній напругою 10 кВ та 26 кабельних ліній 0,4 кВ.

Енергетики провели капітальні ремонти понад 26 км ПЛ-0,4 кВ та понад три кілометри ПЛ-10 кВ. Виконано капітальний ремонт лінійних роз’єднувачів 10 кВ.                      
 
Традиційно велику увагу приділено розчистці трас повітряних електроліній, загалом розчищено 23,85 км трас ліній електропередач 0,4 кВ та понад півтора км трас ліній 10кВ.
 
Також в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду фахівці енергокомпанії проводять технічне обслуговування мереж та обладнання, укомплектовують аварійний запас матеріалів для виконання аварійно-відновлювальних робіт в електромережах, перевіряють готовність автотранспорту та спецмеханізмів до роботи за умов низьких температур.

Організовано роботу з ремонту та підготовки систем опалення, утеплення і освітлення робочих місць, виробничих та адміністративних будівель підрозділів. Енергетики сподіваються, що завдяки всім цим заходам зможуть не тільки знизити аварійність наших мереж, а й забезпечити більш оперативне та якісне відновлення електропостачання у аварійних ситуаціях.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини