Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:54:32

Виявлено 230 нових випадків COVID-19

24.10.2020   18:05Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 24 жовтня зафіксовано 230 нових випадки інфікування COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 128 чернігівців, 16 жителів Прилуцького району, 13 – Чернігівського, восьми – Ічнянського. По дев’ять випадків у Бобровицькому та Козелецькому районах, по одному у Бахмацькому, Менському та Ріпкинському, по шість у Корюківському і Варвинському. Дванадцять хворих у Борзнянському районі, стільки ж у Прилуках. По два інфікованих у Куликівському, Срібнянському, Сновському районах та у Ніжині. З них вісімнадцять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. Від захворювання COVID-19 помер 71-річний житель Корюківки. Він мав супутні хвороби, що ускладнили перебіг коронавірусної інфекції. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Від коронавірусу одужало 92 жителі Чернігівської області: 12 ніжинців, 15 чернігівців, одинадцять мешканців Чернігівського району, дев’ять – Носівського, вісім – Козелецького. По три особи одужали у Борзнянському, Городнянському, Сновському районах, по дві - у Бобровицькому і Коропському. Семеро хворих одужали у Корюківському районі, стільки ж у Прилуках, п’ятеро - у Бахмацькому, четверо - у Ічнянському та один - у Семенівському. З них двадцять сім осіб лікувались у закладах охорони здоров’я.

Загалом в області 7812 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
- 3522 пацієнти одужало;
- 3764 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 383 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
- 121 летальний випадок;
- 22 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 957 ПЛР-тестів та 840 ІФА-досліджень.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.