Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:45:01

Статистика COVID-19 на Чернігівщині: захворіли 254, одужали 92, померли двоє

20.10.2020   17:29Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 20 жовтня зафіксовано 254 нових випадків інфікування COVID-19.

ПЛР-тест підтвердив захворювання у 132 чернігівців, семи ніжинців, чотирьох прилучан, 12 жителів Срібнянського району, 14 – Коропського, одинадцяти – Куликівського. По дев’ятнадцять випадків виявлено в Ічнянському і Чернігівському районах, по три у Бахмацькому і Менському, по одному в Бобровицькому й Новгороді-Сіверському. Дев’ятеро хворих у Варвинському, семеро у Ніжинському, шестеро у Семенівському районах, четверо у Козелецькому і двоє у Сновському. З них 12 осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще дві втрати. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли 60-річна жителька Бобровицького району та 73-річний чоловік з Ніжина. Вони мала супутні хвороби, що ускладнили перебіг коронавірусної інфекції. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

Від коронавірусу одужали 92 жителів Чернігівської області: 14 чернігівців, 12 ніжинців, п’ятеро прилучан, 10 жителів Куликівського району, дев’ять – Козелецького, вісім – Борзнянського, семеро – Чернігівського. По п’ять одужавших у Бахмацькому і Сновському районах, по двоє - у Прилуцькому і Менському, шестеро - у Носівському, четверо - у Ніжинському, троє - у Коропському районах. З них 21 хворий перебував на госпіталізації.

Загалом в області 7037 підтверджених діагнозів COVID-19, з них:
- 3159 пацієнтів одужали;
- 3353 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
- 393 перебуває на госпіталізації у закладах охорони здоров’я;
- 113 летальних випадків;
- 19 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу проведено 383 ПЛР-тести та 850 ІФА-досліджень.

- На сьогодні в області 3746 активних випадків коронавірусу. За весь час померло 132 особи з діагнозом COVID-19. Ситуація наразі тривожна, ставитися до неї безвідповідально ми не маємо права. Тому вкотре звертаємо вашу увагу на важливість дотримання соціальної дистанції, особистої гігієни. Радимо уникати місця скупчення людей та обов’язково вдягати маску у громадських місцях. При наявності перших симптомів, які асоціюються з COVID-19, просимо негайно звертатися до лікарів, – сказав заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.


Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини