Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:42:10

У Ніжині поліція викрила підпільний гральний заклад

16.10.2020   07:09Агенцiя

Співробітники Ніжинського відділу поліції встановили, що у приміщенні колишнього кафе у центральній частині міста незаконно діяв гральний заклад «для своїх». Обладнання, виручку та «чорнову бухгалтерію» у організаторів азартних ігор вилучено.

Глибокої ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від небайдужого ніжинця, що у давно непрацюючому кафе спритники надають доступ до азартних ігор. Потрапити всередину можуть тільки «свої». Для інших двері завжди зачинені на кодовий замок. Утім, анонімний правдолюб знав код і охоче сповістив його поліцейським.

З метою перевірки інформації за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції.

Всередині закладу поліцейські виявили дбайливо обладнаний зал он-лайн казино, з персоналом та трьома відвідувачами. Ефект несподіванки спрацював на 100 відсотків: молодики навіть не встигли «вийти з гри». Згодом вони даремно намагалися переконати правоохоронців, що зайшли до колишнього кафе випити кави.

Слідчий поліції вилучив з місця події 9 планшетних комп’ютерів, системний блок, комплект відеоспостереження, мережеве обладнання та незначну суму грошової виручки. Також вилучено записи «чорнової бухгалтерії» закладу.

Вилучене майно направлене на експертне дослідження.

За фактом протиправної діяльності грального залу слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор). Зловмисникам загрожує штраф у сумі до 680 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування.

Поліція закликає всіх, хто має будь-яку інформацію про незаконну діяльність гральних закладів: повідомляйте про це за номером "102".Анонімність гарантуємо.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини