Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:45:07

Виявлено 85 нових випадків COVID-19

26.09.2020   17:38Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 26 вересня в області зафіксовано 85 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у 51 чернігівця, 17 ніжинців, п'яти прилучан, чотирьох жителів Борзнянського району. По два випадки інфікування виявлено у Ніжинському, Носівському, Бобровицькому та Чернігівському районах. З них чотирнадцять хворих перебувають на госпіталізації.

За минулу добу повідомлено про три летальні випадки. Від COVID-19 померли 72-річна жінка з Ніжина, 68-річна з Борзни та 83-річний чоловік з Носівського району. Усі вони мали супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

На сьогодні ще 94 інфікованих одужало від коронавірусної інфекції: 17 чернігівців, чотирнадцять ніжинців, семеро прилучан, 12 жителів Бахмацького району, дев'ять - Носівського, 8 - Козелецького, шестеро - Сновського, п'ятеро Срібнянського. Одужали четверо жителів Городнянського району і стільки ж у Талалаївському районі, троє - в Ічнянському, по двоє у Корюківському та Коропському, один у Сосницькому районі. З них дев'ять осіб лікувались у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 3875 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 1886 пацієнтів одужало;
– 1716 — лікується амбулаторно;
– 196 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 63 летальних випадків;
– 14 померлих осіб із супутнім діагнозом.
Загалом в області 1912 активних випадків коронавірусної інфекції.
За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 438 ПЛР-досліджень. 715 ІФА-тестів провели медичні заклади області.

- В області понад 1900 виявлених активних випадків COVID-19. Ставитися безвідповідально до ситуації, що склалась, ми не маємо права. Тому вкотре звертаємо вашу увагу на важливість дотримання соціальної дистанції, особистої гігієни. Радимо уникати місця скупчення людей та обов’язково вдягати маску у громадських місцях. При наявності перших симптомів, які асоціюються з COVID-19, просимо негайно звертатися до лікарів, – сказав заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини