Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:50:38

Засуджено двох осіб, які незаконно заволоділи транспортним засобом та викрали автомобільний компресор

24.09.2020   08:45Агенцiя

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням двох раніше неодноразово судимих громадян у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 289 та ч. 2 ст. 185 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 19.08.2018 двоє чоловіків без постійного місця проживання перебуваючи біля ставка, який знаходиться в с. Бубнівщина Прилуцького району, за попередньою змовою між собою умисно довівши мешканця смт Мала Дівиця Прилуцького району, до безпорадного стану, шляхом схилення останнього до вживання спиртних напоїв, позбавивши його можливості активно чинити опір, в подальшому проникли до салону автомобіля марки MERCEDES – BENZ 313CDI та не маючи будь-якого права керувати чи володіти даним транспортним засобом запустили двигун ключем та незаконно заволоділи ним.

Крім того, один із зловмисників, шляхом вільного доступу з вище зазначеного автомобіля викрав автомобільний компресор марки «Зубр» вартістю 1203,93 грн. та в послідуючому обміняв його на пальне.  
   
Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинувачених у вчиненні злочинів, визнано судом доведеною. Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 22.09.2020 обвинувачених визнано винними, та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до вступу вироку у законну силу стосовно обох обвинувачених залишено без змін.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини