Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:27:47

Аудитори виявили порушень на суму майже 800 тис. грн в "Чернігівський центральній районній лікарні"

21.09.2020   14:23Агенцiя

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності на комунальному некомерційному підприємстві «Чернігівська центральна районна лікарня» за період з 01.07.2017 по 30.06.2020 виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму майже 800 тис. грн.

Лікарня за рахунок коштів загального фонду кошторису покрила видатки на суму 400 тис. грн, пов’язані з наданням платних послуг, а саме: виплата заробітної плати лікарям, які задіяні у наданні платних послуг (проведення попередніх, періодичних, позачергових медичних оглядів кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів) з нарахуваннями єдиного соціального внеску на неї.

Через не включення в рахунки орендарів відшкодування вартості спожитих послуг з утримання орендованих площ, витрат на прибирання місць загального користування, прибирання та охорону території Лікарнею за рахунок коштів загального фонду кошторису покрито вартість експлуатаційних витрат орендарів на загальну суму 370 тис. грн.

Встановлено зайву сплату постачальникам коштів за вироби медичного призначення та медикаменти, що призначені на заходи щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) за цінами, які включали в себе ПДВ.

За недотримання законодавства з фінансових питань на 3 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Матеріали передано до правоохоронних органів.

Завдяки належному реагуванню аудиторів відшкодовано порушень на суму понад 558 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.