Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:06:37

Інформація про нещасні випадки на виробництві на Чернігівщині, в розслідуванні яких беруть участь страхові експерти ФСССУ

22.08.2020   10:04Агенцiя

Станом на 20 серпня в області зареєстровано 154 клінічно підтверджених випадків гострого професійного захворювання (отруєння) внаслідок зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 серед медичних працівників.

- Під час виконання робіт по косінню трави мотокосою «Олео Мак», прибиральник території благоустрою Новгород-Сіверської міської ради проводив очищення коси правою рукою в районі обертання ножів коси з не вимкненим двигуном, внаслідок чого отримав травматичну ампутацію I-IV пальців правої кисті.

- Кондитер підприємства ПП «Жемчужина Т.С.М.», після виконання робіт на тістомісильній машині при включеному двигуні, вирішила дістати з барабану працюючого обладнання невеликий залишок тіста. Тіста вона не дістала, а от руку затягнуло в тістоміс та травмувало. Такий випадок за статистикою є традиційним для порушників правил охорони праці.

- При видачі пенсії на території дільниці № 5, раптово вискочив собака власника будинку і вкусив листоношу Чернігівської дирекції АТ «Укрпошта» за  ногу.

- Рука оператора автоматів ПАТ «Щорський завод продовольчих товарів», під час роботи на формовочній машині, потрапила на обертаючі вали, які подають тісто та була травмована. В результаті - закритий перелом трьох пальців кисті і тривале лікування.

- Виконавець послуг, який працює на умовах цивільно-правового договору з ПАТ «Ічнянський молочноконсервний комбінат», при виконанні робіт на території по завантаженню вагона з рампи, впав з металевого трапу та отримав забій хребта і м'яких тканин потилиці.

- Соціальний робітник Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради під час руху на велосипеді потрапила в ДТП.

- Виконуючи технологічну операцію по розбиранню туші свині, забивач худоби СФГ «Колос» (смт Куликівка), промахнувся та попав ножем собі по руці.

- Лісоруб ДП «Семенівкарайагролісгосп», при виконанні роботи по валці сухостійної деревини не виконав вимог інструкцій з охорони праці, а саме: не відійшов на безпечну відстань, і зламаний сук від падаючого дерева вдарив по голові та наніс травми не сумісні з життям.

У розслідуванні всіх випадків беруть участь страхові експерти з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області.

Фонд соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини