Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:50:58

Розпочав роботу IV Чернігівській літній табір "Молодість. Активність. Профспілка"

21.08.2020   09:20Агенцiя

20 серпня в Чернігівській навчально-методичний центр профспілок з'їхалися молоді профспілкові лідери з усіх куточків України. Приводом зустрічі профспілковців став четвертий літній табір "Молодість активність профспілка".

З вітальним словом до учасників заходу звернувся голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко. За його словами вже стало доброю традицією проводити профспілкові заходи, в тому числі літні профспілкові табори у м. Чернігові. Очільник Федерації наголосив на важливості таких заходів оскільки вони сприяють якісній підготовці молодих профспілкових лідерів, які в подальшому будуть впроваджувати нові сучасні ідеї у профспілковій молодіжній роботі на всіх рівнях.

Окремо варто зазначити, що цього року практика проведення Чернігівських профспілкових літніх таборів була відзначена на рівні обласної влади. Так практика проведення Чернігівського літнього табору «Молодість. Активність. Профспілка», була визнана кращою у номінації "Освіта та просвітницька діяльність з прав людини, захист прав людини, просування рівності та недискримінації в українському суспільстві" у конкурсі кращих практик молодіжної роботи Чернігівської області. Це свідчить про визнання заходу та цікавість і оригінальність його концепції. Адже табір передбачає вдале поєднання профспілкового навчання та відпочинку на свіжому повітрі.

Федерація профспілкових організацій Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини