Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 19:21:39

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков з робочою поїздкою відвідав Чернігівщину

14.08.2020   15:20Агенцiя

Дмитро Разумков відвідав Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» у місті Батурин, заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія», ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант», Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав заклад дошкільної освіти № 3 «Дитяча Академія».
 — Візити до освітніх закладів – це завжди найприємніша частина відряджень. Ми маємо пам’ятати, що працюємо заради майбутнього, а наше майбутнє - це діти,  —  зазначив Голова Парламенту.

Дмитро Разумков оглянув заклад, ознайомився з його матеріально-технічною базою та поспілкувався з працівниками дитячого садочка.

Він також відвідав ТОВ «ПЕТ Технолоджиз» та Чернігівську швейну фабрику «Елегант». Він оглянув виробничі цехи та ознайомився з роботою підприємств, їх матеріально-технічною базою.
 — Сьогодні ми з керівництвом профільних комітетів поспілкувалися з бізнесом і почули проблемні питання, які хвилюють підприємців. Є низка ініціатив, як от законопроект щодо технопарків, що входять до сфери відповідальності Верховної Ради, і ми будемо зі свого боку намагатися оперативно такі питання розглядати та надавати бізнесу підтримку,  —  підкреслив Голова Парламенту.

У рамках робочої поїздки до Чернігівської області відвідав Центр підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.
 — Сьогодні в Центрі ми побачили повний спектр можливостей. Інноваційний простір, який вже ефективно працює і, сподіваюся, буде успішно розвиватися,  —  зазначив Голова Парламенту.
Дмитро Разумков ознайомився з роботою коворкінг-зони та інноваційної лабораторії-майстерні, бізнес-інкубатора, бізнес-акселератора, «Вікна підприємця».

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини