Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:47:04

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.08.2020   08:53Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 12 серпня до 8:00 13 серпня 2020 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 13 небезпечних подій, а саме: 1 випадок загибелі на водних об’єктах, 3 дорожньо-транспортні пригоди, 7 пожеж, 1 випадок виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 6 осіб постраждало.


Загибель на водних об’єктах – 1:

В р. Десна в м. Чернігові о 06 год. 30 хв. 12 серпня було виявлено та піднято на поверхню тіло мешканки м. Чернігова, 1981 року народження. Обставини та причина смерті встановлюються.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Кільцевої та Захисників України о 15 год. 35 хв. 11 серпня водій автомобіля "BMW 525 D" здійснив зіткнення з автомобілем "FIAT DOBLO CARGO". Внаслідок пригоди водії отримали тілесні ушкодження та доставлені до КНП "Чернігівська міська лікарня №1";

- в с. Павлівка Чернігівського району по вул. 30-років Перемоги біля будинку №2Г о 21 год. 22 хв. 11 серпня водій мотоцикла "JAWA" здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21013", який рухався у зустрічному напрямку та виконував маневр розвороту. Внаслідок пригоди неповнолітні водій та пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження та доставлені: пасажир - до КНП "Чернігівська міська лікарня №2", водій - до КНП "Чернігівська обласна дитяча лікарня". Пасажир автомобіля отримала тілесні ушкодження та доставлена до КНП "Чернігівська обласна лікарня";

- на полі біля с. Тиниця Бахмацького району близько 14 год. 50 хв. 12 серпня водій трактора-погрузчика "Manitou", під час проведення погрузки металевого предмета на автомобіль, здійснив наїзд на водія автомобіля "Камаз", який знаходився поруч з автомобілем. Внаслідок пригоди водій отримав тілесні ушкодження та доставлений до КНП " Бахмацька центральна районна лікарня".


Пожежі – 7:

пожежі в житловому секторі – 1:

- в с. Пекурівка Городнянського району в господарстві по вул. Молодіжній, 15 об 11 год. 05 хв. 12 серпня сталася пожежа господарчої будівлі (2х4 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни. Причина пожежі - коротке замикання електромережі;

пожежі на транспорті – 1:

- в м. Прилуки по вул. Перемоги о 09 год. 17 хв. 12 серпня сталася пожежа автомобіля "ВАЗ-21063". Вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Причина пожежі - несправність електричної системи;

пожежі торфу – 1:

- біля с. Залізний міст Семенівського району на території Семенівської ОТГ о 09 год. 12 серпня сталася пожежа торфу на площі 1,7 га. Станом на 20 год. пожежу ліквідовано на площі 0,4 га (залишилось 1,3 га). Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Гасіння триває;

пожежі стерні – 1:

- біля с. Лосєва Слобода Сновського району на території СТОВ "Щорссільгоспсервіс" о 23 год. 23 хв. 12 серпня сталася пожежа стерні. Вогнем знищено стерню на площі 6,5 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

пожежі сухої трави та сміття – 3:

- біля с. Іванівка Чернігівського району о 15 год. 04 хв. 12 серпня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі 0,2 га;

- біля м. Борзна о 20 год. 36 хв. 12 серпня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,8 га;

- біля с. Кучинівка Сновського району о 05 год. 20 хв. 13 серпня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,9 га.

Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 16 год. 25 хв. 12 серпня знищено 7 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни (2 артилерійські снаряди калібром 45 мм, 1 артилерійський снаряд калібром 50 мм, 4 ручні гранати РГД - 33), які були виявлені 12 серпня під час проведення планового технічного обстеження території біля с. Шестовиця Чернігівського району.


Аварійні відключення на мережах газопостачання – 1:

В зв’язку з проведенням аварійних робіт на газопроводі високого тиску АТ "Чернігівгаз" повідомляє, що в термін з 8 год. 18 серпня 2020 року буде тимчасово припинено постачання природного газу до абонентів смт Гончарівське, с.Жеведь, с.Смолин та с.Ковпита Чернігівського району (1745 абонентів).


Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 серпня до 20 години 13 серпня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 7-12º тепла, вдень 18-23º тепла.
По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 9-11º тепла, вдень 20-22º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини