Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:03:39

Як перевіряють хід робіт на об’єктах "Великого будівництва" у Чернігівській області

05.08.2020   09:48Агенцiя

Днями, представники мобільної моніторингової групи Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА на чолі з директором департаменту Андрієм Кужелем оглянули хід будівництва та реконструкції спортивних об’єктів за Програмою Президента «Велике будівництво» у містах Корюківка, Семенівка та селищі Сосниця.

У Корюківці будують футбольний стадіон з облаштуванням трибун та роздягалень на території Корюківської школи №4. Будівельні роботи тривають. Знято та вивезено верхній родючий шар ґрунту, вирито котлован під футбольне поле, вирівняно його основу. Розпочалось завезення щебеню і формування дренажної основи футбольного поля. На об’єкті функціонує відеоспостереження та встановлюються інформаційні борди.

У місті Семенівка зробили реконструкцію зали для фізкультурно-оздоровчих занять в існуючій прибудові до будівлі КЗ «Семенівський міський палац культури». Ремонтні роботи виконано на 100%, триває підключення приміщення до електромереж та обладнання поручня на пандусі. Незабаром планується його урочисте офіційне відкриття.

– Під час кожного виїзду ми спостерігаємо за позитивними змінами та швидкими темпами реалізації спортивних проектів будівництва в області. У серпні ми матимемо за честь долучитися до відкриття нової спортивної зали у Семенівці, – повідомив голова мобільної моніторингової групи, директор Департаменту  сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Кужель.

У Сосниці триває реконструкція центрального стадіону із господарськими та адміністративними будівлями. Завершено бетонування основи для трибун. На стадії завершення внутрішні та оздоблювальні роботи в приміщеннях стадіону. Триває будівництво нової вхідної групи в’їзних воріт і огорожі стадіону. Незабаром планується збільшення постачання електроенергії на стадіон, чекають на техумови від обленерго. На об’єкті встановлено відеоспостереження та інформаційні борди.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.