Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:13:26

Городнянські поліцейські затримали особу, що ошукала 95-річну бабусю

01.08.2020   14:16Агенцiя

Завдяки тому, що пильний сусід пенсіонерки з села Тупичів швидко подзвонив до поліції, правоохоронці наздогнали та затримали підозрюваних у шахрайстві на перехресті сіл Макишин та Куликівка.

Пообіді 30 липня 95-річна мешканка Городнянського району розповіла оператору «102», що до неї додому прийшов незнайомець. Він запевнив, що її онук потрапив у ДТП і тепер йому конче необхідні гроші.

У стресі від такої новини жінка віддала все, що мала — 10 тисяч гривень. Непроханий гість забрав гроші, сів в таксі та поїхав в напрямку траси. Лише в той момент жінка усвідомила, що незнайомець її ошукав й подзвонила до поліції.

Співробітники групи реагування патрульної поліції за гарячими слідами затримали автомобіль, у якому знаходилися водій та двоє пасажирів. Коли раніше судимий 44-річний чоловік усвідомив, що буде відповідати перед законом, спробував викинути гроші в траву. Слідчо-оперативна група вилучила ці гроші.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України — шахрайство. Максимальна санкція покарання за таке правопорушення — обмеження волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини