Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:54:26

Проведено координаційну нараду щодо організації роботи комісії по перевірці знань з питань охорони праці

28.07.2020   09:19Агенцiя

В Управлінні Держпраці у Чернігівській області під головуванням начальника Управління Держпраці Миколи Глущенка проведено координаційну нараду щодо організації роботи комісії по перевірці знань з питань охорони праці.

До участі у заході були запрошені керівники ДП «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці», ПП «Чернігівський центр охорони праці», ДП «Учбово-курсовий комбінат корпорації «Укрбуд», ТОВ «Український технічний контроль», ТОВ «Чернігівський обласний навчально-курсовий комбінат», підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, ТОВ «Експертно-сервісний центр Прилуки», Центру «Охорона праці».

Учасники заходу опрацювали питання складу комісії по перевірці знань з питань охорони праці, розглянули порядок оформлення, підписання, здачі та збереження протоколів засідання комісії, вимоги до листів-заявок. Обговорили терміни надання щомісячної інформації щодо навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб, а також механізм подання запиту на створення комісії за участі Держпраці.

Засідання проводилося із дотриманням протиепідеміологічних карантинних заходів.

За підсумками координаційної наради прийнято низку рішень, зокрема, щодо складу комісії з перевірки знань з питань охорони праці, оформлення та надання Управлінню Держпраці відповідної документації, а також порядку проведення перевірок знань у рамках діючих карантинних обмежень.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.