Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:04:55

Ніжин: відбулась нарада з питань благоустрою міста

25.07.2020   11:49Агенцiя

24 липня міський голова Анатолій Лінник провів нараду з питань благоустрою міста.

У роботі засідання взяли участь: начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, начальник відділу архітектури та містобудування, головний архітектор Вікторія Мироненко, заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій.

Анатолій Лінник перевірив стан виконання протокольних доручень, наданих на попередніх нарадах.

Продовжується робота по оформленню документації парків і скверів, розробки аншлагів у кольорах та стилі Бренду міста.

Також під час засідання розглянули питання, які стосувались обмеження руху транспорту біля будівлі ЦНАПу, огородження скверу Гоголя, побудови скейт-парку, придбання сцени в сквер Театральний, урн, лавок для сидіння, перенесення кабельних мереж по вулиці Батюка у шахти для комунікацій тощо.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко поінформувала, що здійснюється контроль за санітарним станом міста, складаються приписи, попередження. Складено 12 приписів за торгівлю в невстановленому місці.

Анатолій Лінник зазначив, що в місті зараз наноситься дорожня розмітка та пішохідні переходи. Анатолій Валерійович акцентував увагу, що особлива увага має бути приділена пішохідним переходам біля навчальних закладів.  потрібно посилити контроль за проведенням косовиці в місті.

Анатолій Валерійович надав протокольне доручення відповідним службам підготувати перелік усіх об’єктів, де ТОВ «НіжинТеплоМережі» проводить ремонт чи обстеження своїх мереж.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини