Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:56:26

Робоча група спільно з постійною комісією напрацювала низку рекомендацій стосовно вирішення проблем медичної галузі області

24.07.2020   08:33Агенцiя

23 липня відбулося спільне засідання робочої групи з перевірки діяльності і вивчення питання функціонування комунального некомерційного підприємства «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» та постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів.

До обговорення питань також долучилися начальник управління охорони здоров'я обласної державної адміністрації Петро Гармаш та директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Валерій Дудко.

Враховуючи важливість повноцінного функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, робоча група напрацювала низку рекомендацій. Зокрема:

Обласній державній адміністрації:

1.Внести на розгляд наступної сесії обласної ради питання «Про функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, дитячого протитуберкульозного санаторію в складі

КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної рад, КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради.

2.Віднайти кошти обласного бюджету для забезпечення функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради і дитячого протитуберкульозного санаторію в складі КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної ради та збереження колективів цих закладів на період до 1 жовтня 2020 року.

Голові обласної ради:

1.Оголосити конкурс з відбору кандидатів на призначення на посаду директора КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради.

2.Скликати позачергову сесію обласної ради для розгляду питання «Про функціонування КНП «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» Чернігівської обласної ради, дитячого протитуберкульозного санаторію в складі КНП «Чернігівський обласний медичний центр соціально значущих та небезпечних хвороб» Чернігівської обласної рад, КНП «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія» Чернігівської обласної ради.

3.Звернутися до голів обласних рад щодо ініціювання звернень обласних рад до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України та Національної служби здоров'я України стосовно вирішення питання фінансування дитячих санаторіїв.

Як зазначив голова робочої групи – заступник голови обласної ради Арсен Дідур, виконання даних рекомендацій триматиметься на постійному контролі.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини