Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:01:45

Друга половина гуртожитку по Перемоги, 205 також передана на баланс КП "Чернігівське тролейбусне управління"

17.07.2020   09:39Агенцiя

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 16 липня затвердив акт приймання-передачі в комунальну власність частини гуртожитку за адресою проспект Перемоги, 205, яка раніше належала ЖКП обласної корпорації «Чернігівоблагромпромбуд».

Цим же рішенням вона передана на баланс комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне управління». Саме на балансі цього підприємства вже протягом багатьох років перебуває й інша половина гуртожитку.

Щодо частини гуртожитку, яка передана зараз, згода на прийняття в комунальну власність територіальної громади Чернігова надана рішенням міської ради ще у серпні 2006 р.

На виконання рішення господарського суду Чернігівської області  від 29.03.2018, постанови Північного апеляційного господарського суду від 01.04.2019 та постанови ВСУ від 05.11.2019, 19.12.2019  видано наказ про примусове виконання рішення  по справі № 927/26/18, за яким житлово-комунальне підприємство Чернігівської обласної корпорації агропромислового будівництва зобов’язано передати ½ гуртожитку державного житлового фонду (частина приміщень підвалу, першого поверху, другого поверху, третього поверху) за актом приймання-передачі у комунальну власність.

25.06.2020 за участю представників Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції підписано акт приймання-передачі цієї частини гуртожитку в комунальну власність територіальної громади Чернігова.

Прийняте виконкомом рішення є потрібним юридичним кроком для реалізації мешканцями їх передбаченого законодавством права на приватизацію житла.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини